Vacatures bij R95

R95 Wonen is per direct op zoek naar:

WOONBEGELEIDERS MBO/HBO voor maximaal 32 uur per week & ADMINISTRATIEF MEDEWERKER EXCEL 16-24 uur per week

WOONBEGELEDER

Als woonbegeleider in de geestelijke gezondheidszorg observeer, verzorg, begeleid en stimuleer je mensen met psychiatrische problemen, welke bij R95 in een kleine woonvorm wonen. Het doel is dat zij na enige tijd weer zelfstandig kunnen wonen. Als dat niet haalbaar is, wordt gestimuleerd de bewoners toch zoveel mogelijk een normaal bestaan te laten leiden. Onregelmatige werktijden en oproepdiensten horen bij dit werk.

Taken:

Op basis van een begeleidingsplan stimuleer je de bewoners in hun ontwikkeling en zorg je ervoor dat ze weer, zoveel mogelijk, zelfstandig verder kunnen met hun leven. Je organiseert activiteiten en voert deze uit. Je traint de bewoners in zelfstandigheid en en biedt ondersteuning bij het onderhoud van huis en tuin. Een belangrijke taak is ervoor te zorgen dat de bewoners zich thuis voelen in de woonvorm en dat zij zo zelfstandig mogelijk leven.

Activiteiten en (therapeutische) gesprekken kunnen zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden. Je kunt ook heel praktische hulp bieden door te ondersteunen bij het vinden van werk, dagbesteding of te begeleiden bij het kiezen van een geschikte opleiding.

De begeleiding en ondersteuning van het 'thuisfront' speelt een belangrijke rol. Je voert gesprekken met de familie en spreekt over de moeilijkheden en mogelijkheden die je tegenkomt.

Je werkt in nauw teamverband met je collega's en vaak ook met hulpverleners van andere organisaties. Je onderhoudt nauwe contacten met elkaar om de ontwikkeling van de bewoners zo goed mogelijk te laten verlopen.

Functie-eisen:

Wij zijn op zoek naar woonbegeleiders op HBO denk- en werkniveau en woonbegeleiders op MBO denk- en werkniveau.

Voor alle functies geldt dat je een groot hart voor de doelgroep hebt, stevig in je schoenen staat, in een team kunt werken, goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden hebt, een begeleidingsplan kunt schrijven en praktisch en doelgericht bent.

In de woongroepen bij R95 wonen veel mensen met een autismespectrumstoornis. Ook wonen er enkele mensen met daarnaast een verstandelijke beperking. Het is daarom belangrijk dat je ervaring en/of affiniteit hebt met mensen met een autismespectrumstoornis en met mensen met een verstandelijke beperking.

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER EXCEL

R95 zoekt ter ziektevervanging een administratief medewerker met grote vaardigheid in Excel.

Taken:

Als administratief medewerker verzamel, controleer, corrigeer en verwerk je de gegevens die vanuit de organisatie aangeleverd worden in de centrale administratie (Excel en bestandsbeheer). Dit gaat zowel om administratie rondom de ruim 200 zorg- en re-integratiecliėnten van R95, als om de personeels- en contractenadministraties. Je werkt voornamelijk in Excel in combinatie met veel semi-geautomatiseerde processen.

Je werkt samen in een team van vier mensen op de gecombineerde administratie/receptie. Als administratief medewerker help je met alle voorkomende receptie en secretariaatstaken en ben je het aanspreekpunt voor collega's op het gebied van de administratie en ICT.

Functie-eisen:

Minimale vereisten zijn:
- vlot kunnen werken met Excel, bestandsbeheer en e-mail
- nauwkeurig kunnen werken en betrouwbaar omgaan met vertrouwelijke gegevens
- de Nederlandse taal in woord en geschrift goed beheersen
- zelfstandig kunnen functioneren
- vaste procedures kunnen handhaven

Wij geven de voorkeur aan een kandidaat die daarnaast ook:
- beschikt over andere ICT-vaardigheid zoals Excel-formules, SQL, dokuwiki, VBA, bash, websitebeheer en dergelijke
- ervaringsdeskundig is op het gebied van autisme
- representatief en communicatief vaardig is, ter ondersteuning van de directie

Wij bieden een tijdelijk contract ter ziektevervanging voor minimaal 3 maanden, voor 16-24 uur. Salaris afhankelijk van kennis en ervaring conform de CAO Sociaal Werk, Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening.

Denk je voor een functie in aanmerking te komen? Stuur dan je sollicitatiebrief met je CV naar:
R95
Ubbo Emmiussingel 110a
9711 BK Groningen


R95 is regelmatig op zoek naar medewerkers. Daarnaast bieden wij ook stageplaatsen voor studenten.

Op MBO-niveau:

  • secretarieel, niveau 3 en 4
  • financieel, niveau 4
  • zorg en welzijn, niveau 4
  • woonbegeleiding, niveau 4

Op HBO-niveau:

  • toegepaste psychologie
  • HRM
  • Marketing

Op universitair niveau:

  • psychologie
  • (ortho)pedagogiek

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Mevrouw T. van de Velde
E-mail:info@r95.nl
Adres:R95
 T.a.v. Mevrouw T. van de Velde
Ubbo Emmiussingel 110A
9711 BK Groningen
Tel.:050 - 3118188